Четвер у зоні АТО: 4 обстріли, жертв немає

Читать на русском
На Донбасі з початку четверга, 7 грудня, російсько-окупаційні війська чотири рази порушили режим тиші, застосувавши заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

На Донбасі з початку четверга, 7 грудня, російсько-окупаційні війська чотири рази порушили режим тиші, застосувавши заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-центр штабу АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 7 грудняСитуація на сході країни станом на 06:00 7 грудня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Військовослужбовці Збройних сил України майже на кожен обстріл з боку проросійських бойовиків відповідали з гранатометів і стрілецької зброї.

На луганському напрямку протягом дня окупанти вчинили тільки одну провокацію - з 120-мм мінометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли позиції сил АТО на підступах до Троїцького.

Визволення заручників протягом україно-російського конфлікту на Донбасі в 2014-2017 рокахЗа три роки військового конфлікту на сході України, крім значних людських жертв, руйнувань та тимчасової втрати території Донбасу, українці вивчили слова полонені та зниклі безвісти. Слово і Діло відстежило, які цифри називали політики.

На донецькому напрямку незаконні збройні формування з 82-мм мінометів, гранатометів і легкого піхотного озброєння неодноразово відкривали вогонь у бік Авдіївки.

Раніше бійці АТО розповіли про ситуацію в звільнених селах.

Нагадаємо також, СБУ затримала екс-депутата Донецької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: