Клімкін і Лавров влаштували суперечку через миротворців ООН на Донбасі

Читать на русском
Голова МЗС України Павло Клімкін відповів на різку заяву свого російського колеги Сергія Лаврова щодо розміщення миротворців ООН на Донбасі.

Голова МЗС України Павло Клімкін відповів на різку заяву свого російського колеги Сергія Лаврова щодо розміщення миротворців ООН на Донбасі.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на Twitter міністра.

Полторак обіцяє залучити миротворчу місію ООН на ДонбасСказано 15 листопада 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Зустріч Ради міністрів ОБСЄ у Відні. Голова МЗС РФ Сергій Лавров називає ініціативу щодо розгортання миротворчої місії ООН на Донбасі «наміром створити окупаційну адміністрацію». Вважаю, що окупаційна адміністрація вже там. Це російська окупаційна адміністрація», – написав Клімкін.

Раніше очільник російського зовнішньополітичного відомства назвав спроби розгорнути миротворчу місію ООН на Донбасі не за російським сценарієм (лише на лінії розмежування) «силовим сценарієм».

Волкер висловився щодо росіян у миротворчій місії на ДонбасіЗа словами Волкера, в планах США створити справжню миротворчу силу на Донбасі, яка матиме свободу дій і гарантію безпеки на всіх окупованих територіях.

Як повідомлялося, позиція Росії з питання контингенту ООН на Донбасі полягає в тому, що миротворці мають підтримувати місію ОБСЄ.

Україна виключає можливість участі Росії в майбутній миротворчій місії ООН на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: