Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий реконструюює ТЕЦ-2

2 жовтня 2015 року міський голова Львова Андрій Садовий запевнив, що планує реконструювати теплоелектроцентралі ТЕЦ-2.
Виконано
Сказано 2 жовтня 2015 р.

Джерело

  • http://city-adm.lviv.ua/news/city/housing-and-utilities/227652-sohodni-ukraina-i-vsi-my-rozplachuiemosia-za-te-shcho-za-roky-nezalezhnosti-ne-zumily-pozbutys-fatalnoi-zalezhnosti-vid-rosiiskoho-hazu-a-sadovyi
  • https://www.youtube.com/watch?v=tRAHdTN2_PY
  • Лист в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Нижник А.В.
  • https://www.youtube.com/watch?v=EH8TnWQbXd4
  • http://lviv2020.com/energy/
  • Лист Львівської міської ради від 4 червня 2020 року
  • http://city-adm.lviv.ua/news/city/housing-and-utilities/241684-u-lmkp-lvivteploenerho-tryvaie-pidhotovka-do-novoho-opaliuvalnoho-sezonu-na-remontni-roboty-tsoho-roku-bude-vykorystano-43-mln-hrn

Результат

За інформацією наданою Львівською міською радою від 4 червня 2020 року на ТЕЦ-2 проводились роботи з реконструкції в період з 2016 по 2018 роки. Зокрема, було проведено реконструкцію та модернізацію котлоагрегата, реконструкцію теплової мережі в каналах та інші роботи з реконструкції основного та допоміжного обладнання (перелік додається).

Враховуючи, що проводились роботи з реконструкції та модернізації обладнання ТЕЦ-2, тому обіцянка отримує статус "виконано".

Нагадаємо про попередній перебіг подій:

Відповідно до листа Львівської міської ради від 26 січня 2016 року, виконання робіт з реконструкції ТЕЦ-1 та ТЕЦ-2 ЛМКП «Львівтеплоенерго» передбачено Схемою теплопостачання Львова, затвердженої ухвалою Львівської міської ради від 11.09.2008 року №2058.

30 березня 2016 року мер Львова Андрій Садовий зазначив, що ЛМКП «Львівтеплоенерго» продовжує модернізовувати об’єкти теплопостачання. Так, у січні цього року завершено капітальний ремонт четвертого парового котла №9 на ТЕЦ-1. Модернізація та ремонт ТЕЦ проводяться власними силами. Підприємство функціонує повністю самостійно та стабільно подає гарячу воду людям (відео:04:25-6:22).

Станом на 15 червня 2017 року на найбільшому об’єкті теплопостачання – ТЕЦ-1, яка здійснює теплопостачання до 70% Львова, іде реконструкція парового котла ПК-6. Завершили роботи на ПК-7. Повністю зробили автоматику. Також приступили до реконструкції водогрійного котла ВК-3. Його продуктивність 180 Гкал/год. Цей один котел працює на весь Сихів. На ТЦ «Північна» (Тец-2) проводимо роботи на водогрійному котлі», - розповів Володимир Штейбарт. На всі роботи з модернізації, реконструкції, заміни теплових мереж у річному бюджеті ЛМКП «Львівтеплоенерго» передбачено 43 млн грн.