Стало відомо, кого Time назве людиною року

Читать на русском
Американський журнал Time повідомив про результати онлайн-голосування своїх читачів, яким було запропоновано назвати Людину року-2017.

Американський журнал Time повідомив про результати онлайн-голосування своїх читачів, яким було запропоновано назвати «Людину року-2017».

Як пише «Слово і Діло», за підсумками онлайн-голосування читачів журналу ним став став наслідний принц Саудівської Аравії Мухаммед бен Салман Аль Сауд.

За принца проголосували 24% читачів.

На другому місці з великим відставанням (6%) виявилися учасники кампанії MeToo ( «Я теж») - користувачі соцмереж, які розповіли, як вони стали жертвами домагань.

Третє місце (5%) розділили гравець в американський футбол Колін Капернік, спецпрокурор США по «справі Росії» Роберт Мюллер і «Мрійники» - молоді люди, яких привезли в США нелегально батьки.

Такі політики, як Еммануель Макрон, Ангела Меркель, Володимир Путін та папа римський Франциск отримали по 3%.

Переможця рейтингу і володаря звання «Людина року» видання оголосить сьогодні, 6 грудня.

Нагадаємо, номінація «Людина року» за версією журналу Time визначається щорічно з 1927 року. До 1950 лауреатами ставали конкретні особистості, проте пізніше звання отримували і абстрактні персонажі.

Раніше президент США Дональд Трамп заявив в Twitter, що американський журнал Time запропонував йому знову стати людиною року, однак він відмовився.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: