Справа Насірова: в САП повідомили про проведення чергового судового засідання

Читать на русском
7 грудня 2017 року о 10:00 в Шевченківському районному суді міста Києва відбудеться судове засідання по суті з розгляду обвинувального акту у кримінальному провадженні за обвинуваченням голови ДФС України Романа Насірова.

7 грудня 2017 року о 10:00 в Шевченківському районному суді міста Києва відбудеться судове засідання по суті з розгляду обвинувального акту у кримінальному провадженні за обвинуваченням голови ДФС України Романа Насірова, а також керівника Департаменту ДФС України.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію САП на сторінці в Facebook.

Насіров vs слідство: справу «головного податківця» поставили на паузуПолітолог оцінив ситуацію довкола справи Романа Насірова та розповів, які подальші перспективи розслідування.

Як нагадали в САП, голова ДФС та керівник департаменту обвинувачуються у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Окрім того, Голові ДФС інкримінують вчинення злочину передбаченого ч. 2 ст. 366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

Сторона обвинувачення вважає, що Голова Державної фіскальної служби України протягом ‎2015 - 2016 років, діючи в інтересах народного депутата України Олександра Онищенка, особисто прийняв низку безпідставних та незаконних рішень про розстрочення податкового боргу та зобов'язань ТОВ «Фірма «Хас», ТОВ «Карпатнадраінвест», ТОВ «Надра Геоцентр».

Нагадаємо, що раніше суд роз'яснив Насірову, чи може голова ДФС надавати розстрочки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: