Справа Насірова: суд перенесли на 7 грудня

Читать на русском
Шевченківський районний суд Києва призначив до розгляду по суті справу за обвинуваченнями тимчасово відстороненого від виконання обов’язків голови ДФС Романа Насірова на 7 грудня.

Шевченківський районний суд Києва призначив до розгляду по суті справу за обвинуваченнями тимчасово відстороненого від виконання обов’язків голови Державної Фіскальної служби Романа Насірова на 7 грудня.

Як інформує «Слов і Діло», відповідну ухвалу оголосила сьогодні колегія суддів Шевченківського райсуду, передає УНН.

«Розглянувши в підготовчому судовому засіданні клопотання у кримінальному провадженні за обвинуваченням Насірова та Новікова суд ухвалив призначити судовий розгляд по суті на 7 грудня на 10 годину. Судове засідання відбуватиметься у складі трьох суддів... Продовжити запобіжний захід Насірову та Новікову з додатковими обов'язками до 27 січня 2018 року. У задоволенні клопотання адвокатів – відмовити», - зазначається в документі.

Нагадаємо, 10 листопада САП передала до суду обвинувальний акт стосовно Насірова.

28 липня 2017 року САП завершила досудове розслідування за підозрою Насірова і надала захисту матеріали провадження для ознайомлення.

Насірову 2 березня вручили повідомлення про підозру. Він підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Солом’янський районний суд Києва обрав Насірову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці з можливістю внесення 100 млн грн застави, яку за нього внесла дружина.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: