САП вручила обвинувальний акт Насірову

Читать на русском
Прокурори Антикорупційної прокуратури вручили відстороненому керівнику ДФС обвинувальний акт.

Відстороненому голові Державної фіскальної служби Роману Насірову, якого детективи Національного антикорупційного бюро підозрюють у зловживанні владою, службовому підробленні та заподіянні шкоди в 2 мільярди гривень, вручили обвинувальний акт.

Про це журналісту «Слова і Діла» розповіли в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

«Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою був затверджений обвинувальний акт у кримінальному провадженні за підозрою громадянина України голови ДФС України, а також керівника департаменту ДФС України, який сьогодні вручений підозрюваним та їхнім захисникам. Сьогодні ж обвинувальний акт буде скерований до суду», – зазначили в прокуратурі.

У САП уточнили, що з моменту відкриття матеріалів кримінального провадження минуло більш ніж 3 місяці, але завдяки обмеженню термінів ознайомлення з матеріалами справи нарешті був складений обвинувальний акт.

«Непоодинокі заклики сторони захисту до якнайшвидшої передачі справи до суду та відстоювання своєї правоти, які було складно співвіднести із затягуванням ознайомлення з матеріалами кримінального провадження, нарешті знайдуть своє відображення в судовому розгляді», – додали в прокуратурі.

У правоохоронному органі також висловили надію, що суд дотримається ст. 314, 320 КПК України та призначить підготовче засідання в п'ятиденний термін із дня надходження обвинувального акту до суду.

Нагадаємо, раніше засоби масової інформації повідомили, що відстороненого голову ДФС Романа Насірова викликали до САП.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: