У посольстві США озвучили позицію щодо Саакашвілі

Читать на русском
США пильно стежать за ситуацією з лідером партії Рух нових сил Міхеілом Саакашвілі й закликають до деескалації напруженості.

США пильно стежать за ситуацією з лідером партії «Рух нових сил» Міхеілом Саакашвілі й закликають до деескалації напруженості.

Про це посольство США в Україні повідомило в Twitter, передає «Слово і Діло».

Біля будинку Саакашвілі розпочалися сутички – відеоБіля будинку лідера руху Рух нових сил Міхеіла Саакашвілі, куди прийшли сьогодні з обшуком працівники СБУ та ГПУ й затримали політика, почалися сутички між активістами й поліцією.

«Ми знаємо, що Саакашвілі був затриманий і що протести тривають. Ми закликаємо всі сторони до деескалації напруженості й запобігання насильству. Ми уважно стежимо за ситуацією й очікуємо, що будь-яке розслідування буде проведене оперативно й відповідно до законодавства України», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Саакашвілі намагалися затримати за підозрою в сприянні учасникам злочинної організації та підтримці злочинної діяльності, але прихильники вивели політика з авто правоохоронців.

В СБУ повідомили, що Саакашвілі був затриманий у Києві в рамках справи про сприяння учасникам злочинних організацій та їх укриття.

Нагадаємо, з'явився повний аудіозапис розмови Саакашвілі з людиною, схожою на Курченка.

Як відомо, голова МВС Арсен Аваков порадив Саакашвілі здатися й готуватися до суду.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: