Садовий розповів подробиці допиту в СБУ

Читать на русском
Слідчі СБУ в понеділок, 4 грудня, допитали мера Львова Андрія Садового у справі про позначення на карті України ЛДНР під час Форуму з питань безпеки.

Слідчі СБУ в понеділок, 4 грудня, допитали мера Львова Андрія Садового у справі про позначення на карті України ЛДНР під час Форуму з питань безпеки.

Про це «Слову і Ділу» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Андрій СадовийМіський голова Львова
Садовий пообіцяв 100-тисячну компенсацію кожному учаснику АТОСказано 4 жовтня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

Садовий зазначив, що щодо цього також будуть опитувати інших учасників форуму і спікерів.

«Мене запитували, хто був серед учасників форуму, розповів про низку своїх зустрічей, вони це все записали. Відкривати кримінальні провадження за фактом розміщення статей на європейських сайтах - такого в нашій країні ще не було. Наскільки мені відомо, завтра мої колеги з Інституту міста повинні йти на допити. Напевно, СБУ буде викликати всіх учасників, партнерів. Ви собі уявляєте, учасники форуму приїжджають з усього світу підтримати Україну, а їм тут - кримінальну справу. Це шок. Це насправді удар і в сторону керівництва держави, і в сторону Служби безпеки України. Хто це закрутив - мені важко сказати», - заявив Садовий.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мера Львова Андрія Садового викликали в Службу безпеки України через карту з самопроголошеними ЛДНР, яка була представлена ​​на форумі безпеки в кінці листопада.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: