Під офісом NewsOne майструють блокпост

Читать на русском
У Києві протестувальники, які блокують в'їзд до телеканалу NewsOnе, почали розбирати барикаду з мішків.

У Києві протестувальники, які блокують в'їзд до телеканалу NewsOnе, почали розбирати барикаду з мішків.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це в понеділок, 4 грудня, повідомляється на сайті телеканалу.

Блокада NewsOne: риторика керівництва каналу та зміна ідеологіїАктивісти, які заблокували офіс телеканалу NewsOne, висунули вимоги для припинення акції. Оцінку ситуації дали експерти.

«Глава Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення і заступник міністра внутрішніх справ Троян - сьогодні на засіданні ми разом з ними дискутували, з керівником NewsOne і з паном Головановим. Вони чітко дали зрозуміти, що каналу потрібно змінити інформаційну політику. Ми з розумінням сприйнялися прохання міністра Авакова і керівника Нацради, що потрібно трохи переформатувати акцію, щоб люди все-таки могли проїхати», - цитує телеканал одного з учасників блокування каналу.

За його словами, протестувальники збираються створити блокпост і перевіряти документи тих, хто проходить крізь нього, а також не пускати на територію телеканалу осіб з георгіївською стрічкою і російських журналістів.

Нагадаємо, увечері 3 грудня активісти біля офісу телеканалу NewsOne на вул. Польовій у Києві почали встановлювати паркан з колючим дротом і мішки з піском.

Поліція Києва відреагувала на ситуацію, що склалася навколо телеканалу NewsOne, однак фактів правопорушень на місці проведення акції протесту не виявила.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: