Стало відомо, хто блокує телеканал NewsOne

Читать на русском
Будівлю телеканалу NewsOne блокують люди, пов'язані з партією «Братство» Дмитра Корчинського.

Будівлю телеканалу NewsOne блокують люди, пов'язані з партією «Братство» Дмитра Корчинського.

Як повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію «Страны», про це розповів власник телеканалу, позафракційний народний депутат Євген Мураєв.

«Це люди Корчинського, п'ятьох осіб ми упізнали. Що будемо робити? Вуличне шоу. Зробимо зовнішню студію на мішках, будемо запрошувати всіх тих, хто боровся за свободу слова в 2013 році», - повідомив Мураєв.

Він також вважає, що канал блокують за завданням з Адміністрації президента. За словами депутата, в будівлі зараз заблоковані 200 осіб.

Пряму трансляцію з місця подій введе так зване Всесвітнє броварське телебачення - інтернет-проект, пов'язаний з партією Братство Дмитра Корчинського. В акції беруть участь члени Братства.

Радикалы, которые блокируют Newsone, требуют извинений МураеваСтрана.ua

Сам Корчинський на своїй сторінці в Facebook опублікував повідомлення про блокування NewsOne.

«Активісти пікетують найбільш злісний промосковський телеканал нюсван. Належить агентові ФСБ Мураєву, який публічно називає Революцію гідності державним переворотом, учасників Революції гідності - злочинцями, заперечує те, що Московія агресор, підтримує сепаратистів, ненавидить Україну», - написав Корчинський.

Активісти також оголосили свою вимоги до Мураєва.

«Ми вимагаємо, щоб спецслужби провели обшуки на телеканалі NewsOne», - сказав один з учасників акції, назвавшись Олексієм.

Нагадаємо, увечері 3 грудня активісти біля офісу телеканалу NewsOne на вулиці Польовій у Києві почали встановлювати паркан з колючим дротом і мішки з піском.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: