Блокада NewsOne: активісти висунули ультиматум

Читать на русском
Активісти, які в неділю, 3 грудня, заблокували офіс телеканалу NewsOne, пообіцяли зняти блокаду після виконання низки вимог.

Активісти, які в неділю, 3 грудня, заблокували офіс телеканалу NewsOne, пообіцяли зняти блокаду після виконання низки вимог.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на ZN.ua.

«Власник телеканалу позафракційний народний депутат Євген Мураєв має покаятися за сепаратистські висловлювання», – заявили учасники блокади.

Крім цього, вони вимагають звільнити найбільш проросійських ведучих і змінити редакційну політику.

«Доти, доки цього не станеться, наша мирна акція триватиме», – підсумував активіст Олексій Середюк.

Нацрада готує позапланову перевірку кількох телеканалівНаціональна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку кількох телеканалів, зокрема ТВі та EU Music.

Середюк зазначив, що канал блокують ветерани АТО та представники різних громадських організацій.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у своєму твіттер-акаунті звернувся до протестувальників, закликавши їх припинити блокування телеканалу й «не робити страждальців із негідників». Також голова відомства закликав власників і редакторів NewsOne «припинити провокувати людей». За його словами, Нацполіція реагуватиме на події в межах компетенції.

Нагадаємо, активісти в балаклавах ввечері в неділю, 3 грудня, почали блокаду офісу телеканалу NewsOne у Києві через сепаратистські висловлювання власника каналу.

Згодом стало відомо, що офіс телеканалу блокують активісти, пов'язані з партією «Братство» Дмитра Корчинського.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: