Не залишилося каменя на камені. Трамп жахнувся від репутації ФБР

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп, який опинився в центрі скандалу через ймовірні зв'язки з Росією, назвав репутацію ФБР США найгіршою в історії.

Президент США Дональд Трамп, який опинився в центрі скандалу через ймовірні зв'язки з Росією, назвав репутацію ФБР США найгіршою в історії.

«Після років керівництва (Джеймса) Комі ФБР, з урахуванням невірного і нечесного розслідування у справі Клінтон (і не тільки це), від репутації бюро не залишилося каменя на камені - гірше, ніж коли-небудь ще в історії! Але не бійтеся, ми повернемо ФБР велич!»- такий коментар президент залишив у своєму мікроблозі, пише «Слово і Діло».

За словами Трампа, він ніколи не просив Комі зупиняти розслідування щодо екс-радника Білого дому з питань національної безпеки Майкла Флінна.

Напередодні глава США вперше відреагував на зізнання Майкла Флінна. Той зізнався суду, що збрехав ФБР про свої зв'язки з Росією, і почав співпрацювати зі спецпрокурором Робертом Мюллером. За словами Трампа, його не турбує те, що Флінн міг розповісти слідству. «Те, що було сказано, говорить про те, що не було абсолютно ніякої змови (з РФ)», - зазначив американський лідер.

Трамп звільнив Комі з посади директора ФБР в травні. Бюро під керівництвом Комі, крім справи щодо Флінна, проводило розслідування в зв'язку з використанням екс-держсекретарем США Хілларі Клінтон особистої пошти для робочого листування. Про відновлення розслідування ФБР щодо Клінтон стало відомо під час президентської кампанії за участю неї та Трампа.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: