ФБР підготувало документи про зв'язки Трампа з Росією

Читать на русском
ФБР має намір надати Конгресу документи, які належать до досьє, присвяченого зв'язкам Дональда Трампа з Росією.
Дональд Трамп

Федеральне бюро розслідувань США на початку листопада має намір надати Конгресу документи, які належать до досьє, присвяченого зв'язкам Дональда Трампа з Росією.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це 26 жовтня заявив спікер Палати представників Конгресу США Пол Райан, інформує Deutsche Welle.

«ФБР зв'язалося з нами вчора ввечері. Воно повідомило нас, що виконає наш запит і надасть запитані Конгресом документи до наступного тижня. Ми сподіваємося, що ФБР виконає свою обіцянку», – зазначив спікер.

Варто відзначити, що раніше авторитетне видання Washington Post із посиланням на джерела, знайомі з ситуацією, повідомляло, що штаб екс-кандидата в президенти Сполучених Штатів Америки Гілларі Клінтон і Національний комітет Демократичної партії фінансували розслідування, підсумком якого стала публікація досьє про передбачувані зв'язки президента США Дональда Трампа з Росією.

Згідно з інформацією видання, спочатку розслідування спонсорувалося невідомим республіканцем. Зокрема, розслідуванням займалася вашингтонська фірма Fusion GPS.

Нагадаємо, раніше Дональда Трампа під час зустрічі із сенаторами-республіканцями закидали російськими прапорами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: