Екс-радник Трампа пішов на співпрацю зі слідством – ЗМІ

Читать на русском
Адвокат колишнього радника чинного американського президента Дональда Трампа веде переговори зі слідством щодо свого клієнта.
Майкл Флінн

Адвокат колишнього радника президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа Майкла Флінна оголосив юристам президентської команди, що припиняє зв'язку з ними з питань розслідування спецпрокурорjv Робертом Мюллером російського втручання в американські вибори.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на агентство The Associated Press.

«Це рішення може бути сигналом того, що Флінн схиляється до співпраці з Мюллером, що веде розслідуванням, або ж веде переговори зі слідством щодо себе особисто», – йдеться в повідомленні агентства.

У ньому наголошується, що юристи всіх тих, хто потрапив під розслідування, діляться інформацією один із одним, проте «неетично продовжувати такі зв'язки в разі, коли хтось із об'єктів розслідування вступає в угоду зі слідством».

Адвокат Флінна відмовився коментувати інформацію. Крім того, аналогічне повідомлення було поширене також американською газетою New York Times.

Нагадаємо, в ЗМІ повідомили, що ще один фігурант розслідування російського втручання в американські вибори, екс-глава передвиборного штабу Трампа Пол Манафорт був частим гостем в Москві.

Раніше також стало відомо, що Україна готує нові запити по Манафорту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: