Порошенко анонсував два важливих референдуми

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко не сумнівається в позитивних результатах референдумів щодо вступу до НАТО та Євросоюзу, які обов'язково відбудуться в країні.

Президент України Петро Порошенко не сумнівається в позитивних результатах референдумів щодо вступу до НАТО та Євросоюзу, які обов'язково відбудуться в країні.

Про це він сказав у п'ятницю, 1 грудня, на урочистому заході з нагоди Дня працівників прокуратури, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що рішення про вступ України до НАТО прийматиметься на референдуміСказано 1 грудня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано
  «Ми твердо тримаємо курс на євроатлантичну інтеграцію, й навіть не сумнівайтеся, що в доступному для огляду майбутньому в Україні точно пройдуть референдуми, щоб долучитися до НАТО, і я переконаний, що народ України підтримає таку мою ініціативу, і про членство в Європейському Союзі», – сказав президент.

Глава держави висловив упевненість, що результати голосувань будуть «такими ж переконливо позитивними, як уже вписаний в аннали історії референдум про незалежність».

Порошенко: Україна впровадила ще один стандарт НАТОПрезидент вручив нові темно-бордові берети командирам підрозділів Десантно-штурмових військ.

Нагадаємо, вступ до Північноатлантичного альянсу, згідно з проведеними опитуваннями, підтримують 62% українців.

Раніше Климпуш-Цинцадзе повідомила, що Угорщина перейшла до блокування відносин України з НАТО.

У НАТО незадоволені виконанням програми Альянсу Україною.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: