На Донбасі затримали екс-бойовика, який хотів служити в ЗСУ

Читать на русском
У Донецькій області затримали колишнього бойовика, який збирався вступити на службу до лав Збройних сил України.

У Донецькій області затримали колишнього бойовика, який збирався вступити на службу до лав Збройних сил України.

Про це повідомили в прес-службі Національної поліції, передає «Слово і Діло».

«27-річний житель с. Парасковіївка Бахмутського району вступив до лав терористів у 2014 році. Спочатку він чергував на блокпосту, а через два тижні йому було довірено здійснювати пропускний режим у захопленій терористами філії банківської установи», - йдеться в повідомленні.

У відомстві додали, що через два місяці бойовик розчарувався в «російському світі», побачивши, що ватажкам потрібні тільки гроші, які вони отримували незаконним шляхом, і залишив ряди бандформування.

«Крок назад» щодо Донбасу: який вибір має зробити українська сторонаКурт Волкер відкрито зізнався, що вирішити конфлікт на Донбасі найближчим часом неможливо, а останню зустріч із Сурковим назвав кроком назад. Чому та перед яким вибором постала Україна, розмірковували разом з експертами.

«Чоловік вважав, що його минуле залишилося непоміченим, і вирішив вступити до лав ЗСУ. Однак поліцейські викрили та затримали зловмисника», - додали поліцейські.

Повідомляється, що за цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 260 КК України (створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності).

Раніше повідомлялося, що луганські бойовики заявили про спробу замаху на Захарченка. Нагадаємо, киянина засудили на 12 років за держзраду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: