Нацрада готує позапланову перевірку кількох телеканалів

Читать на русском
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку кількох телеканалів, зокрема ТВі та EU Music.

У зв’язку з відсутністю супутникового мовлення кількох телеканалів, зокрема ТВі (ТОВ «Інфо24») та EU Music (ТОВ «Музичний телеканал РУ М’ЮЗІК») Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку.

Відповідні рішення Нацрада ухвалила на засіданні 30 листопада, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

Моніторинг обох телеканалів, проведений регулятором 10 листопада, засвідчив відсутність супутникового мовлення за програмною концепцією 24 год/добу, що є ознакою порушення закону України «Про телебачення і радіомовлення». При цьому телеканал ТВі не усунув недоліки, зафіксовані під час попередньої перевірки, 7 вересня.

Крім того, Нацрада призначила позапланові перевірки телеканалів «Право TV» (ТОВ «ТРК «Право ТВ»), «C К» (ТОВ «ТРК «СОЦІАЛЬНА КРАЇНА»), ТОВ «ЄВРОМЕДІА УКРАЇНА», FILMUACTION (ТОВ «Справжні канали») та STAR cinema (ТОВ «СТАР МЕДІА ТБ»).

Раніше за порушення мовлення в дні жалоби та дні пам’яті Національна рада з питань телебачення і радіомовлення застосувала попередження до телеканалу Рабіновича News Network (ТОВ «Ньюс Нетворк»).

Також повідомлялося, що телеканал «Інтер» (ПрАТ «Телеканал «Інтер»), на якому Нацрада з питань телебачення і радіомовлення планує позапланову перевірку, змінює програмну концепцію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: