Стало відомо, коли відкриють КПВВ «Золоте»

Читать на русском
На засіданні Тристоронньої контактної групи у Мінську українська сторона заявила, що бойовики продовжують зривати відкриття КПВВ «Золоте» в Луганській області.

На засіданні Тристоронньої контактної групи у Мінську українська сторона заявила, що бойовики продовжують зривати відкриття КПВВ «Золоте» в Луганській області.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-секретар представника України в Тристоронній контактній групі Леоніда Кучми Дарина Оліфер на своїй сторінці в Facebook.

Переворот в «ЛНР»: прикордонники посилили спостереження на КПВВУкраїнська влада не виключає ескалації конфлікту на окупованій частині Донбасу, тому посилює заходи безпеки на лінії розмежування, зокрема на КПВВ.

«Ми обурені цинізмом, з яким РФ та ОРЛО продовжують зривати відкриття КПВВ «Золоте». Цей пункт пропуску давно повинен запрацювати без жодних додаткових умов, тому закликаємо російську сторону невідкладно виконати зобов'язання, які взяв на себе президент РФ у присутності колег по Нормандському формату ще у жовтні 2016 року», - написала вона.

Крім цього, Україна порушила питання безпеки, зазначивши, що СММ ОБСЄ систематично фіксує обстріли об'єктів інфраструктури, зокрема Донецької фільтрувальної станції. Також, обстріли в районі Станиці Луганської не дозволяють розвести сили і техніку.

Нагадаємо, що під час засідання ТКГ по врегулюванню ситуації на Донбасі за участю представників ОРДЛО в Мінську сторони підтвердили готовність здійснити обмін утримуваними особами на основі вже затверджених списків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: