Переворот в «ЛНР»: прикордонники посилили спостереження на КПВВ

Читать на русском
Українська влада не виключає ескалації конфлікту на окупованій частині Донбасу, тому посилює заходи безпеки на лінії розмежування, зокрема на КПВВ.

Українська влада не виключає ескалації конфлікту на окупованій частині Донбасу, тому посилює заходи безпеки на лінії розмежування.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

«У зв’язку із загостренням внутрішньої ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей не виключається можливість ескалації конфлікту чи будь-яких провокативних дій з боку російських найманців. Саме тому в межах компетенції Державна прикордонна служба України посилила заходи безпеки на лінії розмежування», – йдеться в повідомленні.

Розбірки в Луганську: що не поділили в «ЛНР» та чи прибере Кремль ПлотницькогоВсередині так званої ЛНР стався розкол, а до Луганська прибула колона бронетехніки. Сама ж РФ заперечує втручання у справи республіки. Про що свідчать розбірки в ЛНР, пояснили експерти.

«Щоб упередити та не допустити провокацій, посилені заходи в усіх контрольних пунктах в'їзду/виїзду, через які лише за останню добу прослідували майже 40 тисяч громадян. Зокрема, збільшена кількість прикордонних нарядів, активно використовуються технічні засоби контролю, до перевірок залучаються службові собаки», – уточнюють прикордонники.

Особливу увагу прикордонні наряди приділяють контрольним та режимним заходам.

Також уточнена взаємодія зі штабом АТО, підрозділами Збройних сил України та всіма силовими структурами.

Нагадаємо, раніше міністр оборони України Степан Полторак заявив, що Збройні сили готові вживати заходів у разі загострення ситуації на луганському напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: