«ЛНР» назвала умову для відкриття КПВВ у Золотому

Читать на русском
Самопроголошена ЛНР вимагає розвести важкі озброєння в районі Станиці Луганської перед відкриттям контрольного пункту пропуску в Золотому.

Самопроголошена «Луганська народна республіка» вимагає розвести важкі озброєння в районі Станиці Луганської перед відкриттям контрольного пункту пропуску в Золотому.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це у Facebook повідомила віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі ТКГ Ірина Геращенко.

«Про «вагу» слова ОРДЛО свідчить і історія з заблокованим КПВВ «Золоте», який вони пообіцяли відкрити у жовтні. Так от, сьогодні висунуто чергову умову-шантаж: тільки після розведення важкої техніки в Станиці Луганській», - повідомила Геращенко.

Раніше повідомлялося, що КПВВ в районі АТО перейшли на зимовий графік роботи. Зокрема, пропуск осіб та транспортних засобів здійснюється з 08:00 до 17:00. У зв'язку зі змінами режиму роботи в ДПСУ просять врахувати цю інформацію при плануванні поїздок і перетині лінії розмежування в районі проведення АТО.

Нагадаємо, контактна група з урегулюванню ситуації на Донбасі обговорила блок безпекових питань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: