Українські військові отримали нову партію гармат

Читать на русском
Державне підприємство «Науково-технічний комплекс «Завод точної механіки» відвантажило у військові частини Міністерства оборони України нову партію гармат ЗТМ1 і ЗТМ2.

Державне підприємство «Науково-технічний комплекс «Завод точної механіки», що входить до складу державного концерну «Укроборонпром», відвантажило у військові частини Міністерства оборони України нову партію гармат ЗТМ1 і ЗТМ2.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу концерну.

Контракт щодо танків з ЄС: розвиток і перспективи української «оборонки»Вперше за багато років Україна уклала контракт з європейською компанією в оборонній сфері. Про перспективи української оборонки розповів експерт.

Таким чином «Завод точної механіки» повністю виконав Державне оборонне замовлення на 2017 рік, випереджаючи затверджений графік.

«За 10 місяців 2017 року підприємством виготовлено 250 гармат ЗТМ1 і ЗТМ2, а також близько півмільйона одиниць ланок різних модифікацій. Тим самим завод забезпечив потреби Міністерства оборони України та підприємств оборонного промислового комплексу в повному обсязі», - йдеться в повідомленні.

Також в прес-службі відзначили, що кількість виробів, виготовлених «Заводом точної механіки» по Державному оборонним замовленням у 2017 році була найбільшою за всю історію замовлень з боку Міністерства оборони України.

Як повідомлялося, «Укроборонпром» виграв тендер європейської компанії на поставку комплектуючих до танків Т-72.

Раніше «Укроборонпром» передав до правоохоронних органів 180 матеріалів про знайдені за останні два роки економічні порушення на підприємствах держконцерну

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: