«Укроборонпром» знайшов порушення на сотні мільйонів на своїх підприємствах

Читать на русском
В Укроборонпромі відзвітували, на яку суму знайшли порушення на своїх підприємствах за останні роки.

«Укроборонпром» передав до правоохоронних органів 180 матеріалів про виявлені за останні два роки економічні порушення на підприємствах держконцерну: загальна сума становить понад 650 мільйонів гривень, за кожною п'ятою справою розпочаті кримінальні провадження.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Укроборонпром» за останні три роки за результатами внутрішніх перевірок скерував до правоохоронних органів понад 180 матеріалів про порушення на загальну суму понад 657 мільйонів гривень. За цими матеріалами правоохоронними органами розпочаті понад 40 кримінальних проваджень», – ідеться в повідомленні.

За низкою кримінальних проваджень уже ухвалені судові рішення. Зокрема, Госпсуди Києва та Запорізької області задовольнили позови військової прокуратури Південного регіону про повернення боргу комерційних структур перед ДП «Миколаївський суднобудівний завод» на суму 0,8 мільйонів гривень.

«Наразі військовою прокуратурою вживаються вичерпні заходи для реального виконання рішень судів», – зазначено в повідомленні.

Також в «Укроборонпромі» нагадали, що на підприємстві сформована велика заборгованість із зарплати, обсяг якої не уточнюються.

Нагадаємо, 10 листопада Миколаївський суднобудівний завод зупинив роботу, борги із зарплати на ньому сягнули 58 мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: