Поліція запобігла диверсії поблизу траси на Донбасі

Читать на русском
2 гранати РГД-5, 2 гранати Ф-1, 5 запалів УЗРГМ-2, 780 патронів калібру 5,45 та 400 грам тротиловому шашки невстановлені особи упакували в картонну коробку і сховали «до потрібного часу»

Співробітники Національної поліції запобігли диверсії поблизу траси в Маріїнському районі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіціі.

Матіос: вибух на складі боєприпасів в Балаклії це диверсіяВибухи на складі ракетно-артилерійського озброєння в місті Балаклія Харківської області відбулися через диверсію.

«Завдяки пильності правоохоронців вдалося уникнути можливих жертв у автодороги, що проходить між містом Курахове і селом Успенівка Мар'їнського району Донецької області. Невідомі особи зробили закладку боєприпасів і вибухівки, але не встигли нею скористатися», - йдеться в повідомленні.

Згідно з даними прес-служби, до працівників Донецького управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіціі надійшла інформація про те, що в лісосмузі поблизу села Успенівка знаходиться схрон зброї.

Під час перевірки оперативники УДВБ НПУ за допомогою металошукача виявили в лісосмузі недалеко від траси, яка йде від міста Курахове, замаскований диверсійний тайник.

Відзначається, що 2 гранати РГД-5, 2 гранати Ф-1, 5 запалів УЗРГМ-2, 780 патронів калібру 5,45 та 400 грам тротиловому шашки невстановлені особи упакували в картонну коробку і сховали «до потрібного часу».

На місце знахідки викликали слідчо-оперативну групу Мар'їнського відділу поліції і вибухотехніків. За фактом події слідчими вирішується питання про правову кваліфікацію події. Триває слідство.

Як повідомлялося, українські військові 26 листопада посилили заходи безпеки в районі населеного пункту Верхньоторецьке Донецької області в зв'язку з серйозною небезпекою для цивільних осіб.

Нагадаємо, 23 листопада боєць ВСУ потрапив у полон до бойовиків на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: