Справа ОГХК: один із ключових підозрюваних чотири рази виїжджав за кордон

Читать на русском
Прокурори Антикорупційної прокуратури кілька разів дозволяли одному з підозрюваних у справі ОГХК виїжджати за межі України.

Колишній заступник комерційного директора ПАТ «Об'єднана гірничо-хімічна компанія» Юрій Перцев, якого підозрюють у причетності до завдання шкоди компанії на суму понад 300 мільйонів гривень, у 2017 році з дозволу прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури чотири рази виїжджав за кордон.

Про це йдеться в рішенні одного з районних судів міста Києва, який розглядав клопотання адвоката Перцева про скасування чергового покладеного судом зобов'язання, пише «Слово і Діло».

У рішенні вказується, що Перцев був у Відні (Австрія), Женеві (Швейцарія) та Берліні (Німеччина) з 13 до 19 травня, з 13 до 17 липня, з 23 до 27 серпня та з 1 до 4 жовтня). У зв'язку з цим захист підозрюваного двічі подавав клопотання про скасування додаткових зобов'язань, покладених на клієнта судом: здачі документів для виїзду за кордон до Державної міграційної служби та не відлучатися з Києва без дозволу детектива, прокурора або суду.

10 травня суд скасував зобов'язання про здачу документів для виїзду за кордон на зберігання до ДМС, а 9 жовтня – друге зобов'язання.

Нагадаємо, НАБУ зробило два міжнародних запити у справі ОГХК.

Раніше керівник САП Назар Холодницький розповів, коли завершиться розслідування у справі ОГХК.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: