Мосійчук розповів про «викрадення» від Кадирова

Читать на русском
Народний депутат Ігор Мосійчук заявив, що його намагалися виманити в Білорусь для викрадення. За його словами, такі спроби робляться протягом останніх двох років.

Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук заявив, що його намагалися виманити до Білорусі для викрадення.

Як інформує «Слово і Діло», про це він повідомив у програмі «Вечірній прайм» на телеканалі «112 Україна».

Статистика найгучніших замахів і вбивств в Україні за 2016-2017 рокиСлово і Діло згадало гучні вбивства і замаху не життя відомих чиновників, політиків і громадських діячів України, які відбулися за останні два роки.

«Був момент, коли особисто мене, це вже точно відомо, намагалися виманити на територію Білорусі. Там під виглядом зустрічі насправді готувалося викрадення на замовлення спецслужб РФ і конкретно Рамзана Кадирова», - сказав він.

На питання, хто намагався виманити, нардеп відповів, що це були громадяни України, але відмовився називати прізвища в інтересах слідства. За його словами, такі спроби робляться протягом останніх двох років.

Нагадаємо, що в жовтні 2017 року на нардепа Мосійчука було скоєно замах. Ввечері 25 жовтня біля будівлі телеканалу «Еспресо» пролунав вибух, внаслідок якого три людини постраждали, двоє загинули.

Серед потерпілих був Ігор Мосійчук. Також серед потерпілих політтехнолог Віталій Бала.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: