Замах на Мосійчука: СБУ шукає інформацію про теракт

Читать на русском
Служба безпеки України просить громадян надсилати інформацію про вибух біля телеканалу в Києві. 25 жовтня загинули дві людини, також постраждав народний депутат Ігор Мосійчук.

Служба безпеки України просить громадян надсилати інформацію про терористичний акт на вулиці Адама Міцкевича в Києві 25 жовтня, через який загинули дві людини.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це йдеться у зверненні прес-центру СБУ.

«СБУ звертається до громадян з проханням надати інформацію щодо обставин скоєння цього злочину. Правоохоронці, зокрема, просять надіслати дані, зафіксовані відеореєстраторами, будь-якими іншими мобільними або стаціонарними пристроями, відеозапису подій і обстановки на ділянці, який знаходиться в периметрі вулиць Уманська, Іскрівская, Єреванська, Чоколівський бульвар за період з 20:00 до 22:30 25 жовтня 2017 року », - йдеться в повідомленні.

Також в СБУ обіцяють анонімність всім, хто дасть свідчення.

Нагадаємо, ввечері, 25 жовтня біля входу до редакції телеканалу Espreso.tv стався вибух, який пізніше був кваліфікований слідством, як теракт. У результаті теракту постраждали народний депутат Ігор Мосійчук (Радикальна партія України) і політолог, директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала. Обом зроблені операції.

Також, внаслідок вибуху, загинули дві людини: охоронець народного депутата Ігоря Мосійчука Руслан Кушнір і випадковий перехожий, колишній співробітник правоохоронних органів, який жив поруч з місцем вибуху - підполковник Михайло Мормель.

Як писало «Слово і Діло», політолог Віталій Бала заявив, що йому вчора, 3 листопада зробили нову операцію і тепер починається етап одужання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: