У Києві викрали екс-комбата «Донбасу» - ЗМІ

Читать на русском
У Києві був викрадений один з екс-комбатів «Донбасу» Анатолій Віногродській, в той же час, за даними ЗМІ, він був затриманий поліцією.
Анатолій Віногродський

У Києві був викрадений один з екс-комбатів «Донбасу» Анатолій Віногродській, в той же час, за даними ЗМІ, він був затриманий поліцією.

Як інформує «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні активістів «Руху Визволення» у Facebook.

У поліції прокоментували викрадення жінки в КиєвіПоліція повідомила про те, що викрадення жінки на проспекті Тичини в Києві 18 листопада було спецоперацією правоохоронців.

«Активіста нашого руху, другого командира батальйону« Донбас »Анатолія Віногродского (позивний «Гал») тільки що викрали невідомі на Оболонському проспекті в Києві», - йдеться в повідомленні.

У той же час, за даними ЗМІ, Віногродського затримали співробітники поліції за підозрою в скоєнні злочину. Крім того, до того, як стало відомо про затримання, заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін в Facebook звинуватив його в дискримінації співробітників поліції за регіональною ознакою і розголошенні персональних даних.

Як повідомлялося, раніше громадська організація «Рух Визволення» заявила про викрадення активіста, ветерана АТО батальйону «Донбас» Олександра Новикова.

Пізніше, Єгор Соболєв розповів подробиці викрадення АТОшніка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: