Активісти повідомляють про викрадення в Києві ветерана АТО

Читать на русском
За словами очевидців, ветерана АТО батальйону Донбас Олександра Новікова схопили в Києві в районі Індустріального мосту.

Громадська організація «Рух Визволення» заявляє про викрадення активіста, ветерана АТО батальйону «Донбас» Олександра Новікова.

Про це йдеться в повідомленні на їхній сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

За словами очевидців, Новікова схопили в Києві в районі Індустріального мосту. В організації повідомляють, що в захопленні брали участь близько 20 людей, схожих на спецпризначенців.

За словами очевидців, ветерана АТО батальйону Донбас Олександра Новікова схопили в Києві в районі Індустріального мосту.

Зазначається, що Олександр до війни був підприємцем у Макіївці.

Народний депутат Єгор Соболєв повідомляє, що машину Новікова знайшли за адресою вул. Вадима Гетьмана, 154. За його словами, в машині були вибиті два передніх скла, а за кермом сидів чоловік у балаклаві та камуфляжі.

«На запитання, що він тут робить, сказав, що йому віддав наказ слідчий Сергій. Сам представлятися відмовився, як і називати прізвище слідчого й пояснювати, що відбувається. Потім він сів у мікроавтобус білий Volkswagen, номер АА0579ВА, де були ще кілька чоловіків також у балаклавах та в камуфляжі», – повідомив Соболєв.

Раніше в Києві невідомі на очах у перехожих викрали жінку, яка гуляла із собакою. Поліція повідомила про те, що викрадення жінки було спецоперацією правоохоронців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: