Боєць ЗСУ потрапив в полон до бойовиків на Донбасі

Читать на русском
Після бою під Кримським, 23 листопада, військовослужбовець 16-го окремого мотопіхотного батальйону ЗСУ потрапив в полон до бойовиків.

Після бою під Кримським, 23 листопада, військовослужбовець 16-го окремого мотопіхотного батальйону ЗСУ потрапив в полон до бойовиків.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на прес-службу батальйону на своїй сторінці в Facebook.

Карта АТО: ситуація на сході України на 25 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 25 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«На жаль, одному військовослужбовцю батальйону не вдалося вибратися з поля бою під Кримським - він потрапив у полон до російських найманців», - йдеться в заяві.

Терористи стверджують, що бійця з пораненнями руки і голови українські військові «відступаючи, кинули».

На відеозаписі, опублікованому бойовиками, боєць представився як Роман Фурцев з 58-ї окремої мотострілкової бригади.

У коментарі Inforesist спікер штабу АТО Василь Лабай сказав, що інформацію перевіряють.

«З огляду на бардак, який зараз відбувається в непідконтрольних українській владі Луганську, бойовики все частіше поширюють неправдиву інформацію про ЗСУ, щоб відвернути увагу від подій в Луганську. Ми бачили це відео і зараз відповідні органи вивчають його», - сказав він.

Спікер штабу АТО додав, що якщо інформація підтвердиться, то «українська влада буде боротися за якнайшвидше звільнення нашого військового, також як і за інших українських полонених».

Нагадаємо, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука заявив, що Донбас уже ніколи не буде таким, як раніше.

Відзначимо також, 23 листопада Росія відправила черговий «гумконвой» на Донбас.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: