СЦКК: українській військові на Донбасі не просувалися вперед

Читать на русском
Українська сторона СЦКК повідомила, що підрозділи ЗСУ на Донбасі не здійснювали рух вперед, а ОРДО і ОРЛО не припиняють використовувати інформаційні провокації.

Українська сторона СЦКК поінформувала, що підрозділи Збройних сил України на Донбасі не здійснювали просування вперед, а ОРДО і ОРЛО не припиняють використовувати інформаційні провокації для дискредитації ЗСУ та сил АТО.

Відповідну заяву оприлюднив прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

«Українська сторона СЦКК інформує: підрозділи ЗС України не здійснювали просування вперед. Сили АТО повністю дотримуються мінських домовленостей. Підрозділи ЗС України в зоні проведення АТО можуть удосконалювати свої позиції на лінії розмежування сторін в межах мінських домовленостей», - йдеться у заяві.

Як зазначила українська сторона СЦКК, проти України з боку Російської Федерації, ОРДО і ОРЛО ведеться інформаційна війна, яка направлена на дискредитацію ЗС України, сил АТО в очах світового співтовариства.

«Українська сторона СЦКК наголошує, що подібні заяви ОРДО і ОРЛО та їхніх ЗМІ – це інформаційна провокація, які вони «приурочили» до візиту першого заступника спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Александра Хуга в Донецьку і Луганську області з метою дестабілізації обстановки серед мирного населення в регіоні», - сказано в заяві.

Нагадаємо, під Горлівкою ЗСУ взяли під контроль два села, розташовані у «сірій зоні».

Також у суботу 25 листопада бойовики порушили перемир'я 6 разів, сили АТО вели вогонь у відповідь.

Раніше стало відомо, хто представлятиме ОРЛО на мінських переговорах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: