П'ятниця в АТО: Мар'їнка опинилися під вогнем снайпера

Читать на русском
З півночі до 18:00 24 листопада в зоні проведення АТО незаконні збройні формування сім раз порушили перемир'я, в двох випадках українські військові відкривали вогонь у відповідь.

З півночі до 18:00 24 листопада в зоні проведення АТО незаконні збройні формування сім раз порушили перемир'я, в двох випадках українські військові відкривали вогонь у відповідь.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Відзначається, що ситуація в зоні АТО перебуває під контролем української армії, однак, незважаючи на загальне зменшення кількості обстрілів, дотримання режиму припинення вогню і надалі немає.

Карта АТО: ситуація на сході України на 24 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 24 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Протягом дня на луганському напрямку ворог кілька разів обстрілював оборонні укріплення сил АТО у Новолуганську з озброєння БМП, гранатометів і стрілецької зброї. На Світлодарській дузі під вогонь із легкого піхотного озброєння потрапили захисники Луганського», - йдеться в повідомленні.

На донецькому напрямку, за даними штабу, з гранатометів бойовики били неподалік Гнутового, а з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Верхньоторецька.

«Піхотне озброєння ворог застосував у передмісті Мар'їнки. Також в цьому районі наших захисників обстрілював снайпер», - наголошується в повідомленні.

На підступах до Кам'янки бойовики вели вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, нардеп Ірина Геращенко заявила про збільшення кількості заручників бойовиків.

Раніше в штабі АТО розповіли про ситуацію на луганському напрямку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: