З'ясувалося, про що Порошенко говорив із королем Бельгії

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко 23 листопада на аудієнції в короля Бельгії Філіпа подякував за політичну підтримку й наголосив на активізації економічних відносин між двома країнами.
Петро Порошенко і король Бельгії Філіп

Президент України Петро Порошенко 23 листопада на аудієнції в короля Бельгії Філіпа подякував за політичну підтримку й наголосив на активізації економічних відносин між двома країнами.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу глави держави.

Дорожня карта реформ: що дала Україні асоціація з ЄСУкраїна виконала Угоду про асоціацію з ЄС лише на 15 відсотків, у цьому зізнався глава держави. Але ціна євроінтеграції дуже висока. В чому полягає значення асоціації з ЄС, міркували експерти.

«Петро Порошенко подякував королю за політичну підтримку, солідарність і практичну допомогу Україні в протидії зовнішній агресії. Співрозмовники відзначили активізацію економічних двосторонніх відносин, а також висловили своє задоволення високим рівнем співпраці в рамках міжнародних організацій», – ідеться в повідомленні.

Порошенко висловив надію, що Бельгія й надалі підтримуватиме Україну на шляху інтеграції до Європейського Союзу, а також у питанні підтримки політики санкцій до повного відновлення суверенітету й територіальної цілісності України.

У контексті вшанування 85-ї річниці пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років він підкреслив важливість визнання Бельгією Голодомору злочином проти українського народу.

Президент України також запросив короля Бельгії відвідати Україну в зручний для нього час.

Нагадаємо, 23 листопада Порошенко відбув до Брюсселя, де візьме участь у саміті Східного партнерства.

Раніше повідомлялося про зустріч Порошенка з радником Трампа з кібербезпеки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: