Порошенко скликав екстрене засідання РНБО

Читать на русском
Президент Петро Порошенко провів екстрене засідання Військового кабінету РНБО у зв'язку з ситуацією в окупованому Луганську.

Президент Петро Порошенко провів екстрене засідання Військового кабінету РНБО у зв'язку з ситуацією в окупованому Луганську.

Про це повідомляє офіційний сайт глави держави, пише «Слово і Діло».

Глава держави заслухав доповідь про останні події від присутніх керівників силових відомств, зокрема щодо незаконного перетину російськими танками українського кордону в Краснодонському районі Луганської області, а також почастішання випадків провокацій з боку бойовиків.

Нагадаємо, 21 листопада центр окупованого Луганська заблокували люди у військовій формі з автоматами і бронетранспортером, які, за повідомленнями сепаратистів, не мали ніякого відношення до їх угруповань. Вже після обіду ті ж сепаратистські сайти поширили офіційну заяву «міністра внутрішніх справ ЛНР» Ігоря Корнета, в якому йдеться про те, що в «республіці» припинили діяльність «української диверсійно-розвідувальної групи».

Жителі Луганська також опублікували відео, на якому видно, що в місто зайшла колона з декількох десятків одиниць бронетехніки.

Також повідомлялося, що Плотницкий утік до Росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: