Порошенко вірить в отримання чергового траншу від ЄС

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко повідомив про те, що переговори про отримання третього траншу макрофінансової допомоги від Євросоюзу тривають.
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко повідомив про те, що переговори про отримання третього траншу макрофінансової допомоги від Євросоюзу тривають.

Як інформує «Слово і Діло», про це під глава держави заявив на час прес-конференції після зустрічі з президентом Європейської ради Дональдом Туском у Брюсселі.

Стало відомо, коли суд розгляне позов Саакашвілі до ПорошенкаВАСУ призначив розгляд позову екс-голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі до Петра Порошенка щодо оскарження указу про припинення громадянства України на 21 грудня.

«Я зі свого боку буду робити все можливе, щоб Україна отримала і макрофінансову допомогу, і ми розробили проекти нашої співпраці з ЄС в майбутньому», - зазначив Порошенко.

З його слів, в блоці визнають прогрес, якого досягла Україна, але залишаються ще кілька кроків для виконання умов ЄС і отримання економічної допомоги.

«Україна повинна виконувати свої домашні завдання, а ЄС повинен виконувати ті зобов'язання, про які ми домовилися, і я думаю, що Україні залишилося кілька кроків, які ми зробили, незважаючи на те, що Європейський союз визнає очевидний прогрес, який Україна зараз забезпечила» , - підкреслив президент.

Як повідомлялося, раніше Порошенко розкрив несподівані подробиці своєї розмови з королем Бельгії, під час якого він повідомив про неофіційну поїздку в Київ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: