Земля Плотницького: з'ясувалося, чим володіє родина ватажка «ЛНР»

Читать на русском

Сім'я ватажка незаконної «ЛНР» Ігоря Плотницького володіє земельною ділянкою в тимчасово окупованому бойовиками Луганську.

Як з'ясувало «Слово і Діло», земля належить дружині Плотницького Ларисі. За даними Єдиного реєстру нерухомого майна, правами на нерухомість також володіє молодший брат ватажка псевдореспубліки Михайло Плотницький (між братами різниця в 12 років).

До слова, влітку ЗМІ повідомляли, що молодший Плотницкий живе в Києві. Чоловік нібито перевіз до себе до столиці із селища міського типу Кельменці Чернівецької області батьків – Венедикта Петровича (1939 року народження) та Ольгу Антонівну (1940 року народження).

Згідно з офіційною інформацією реєстру, сім'я Плотницьких має лише одну земельну ділянку площею в 0,0005 га. З огляду на те, що цільовим призначенням вказане «використання під житло та комерцію», найімовірніше, десь допущена неточність: 0,05 сотки – це занадто мало для зведення будинку або навіть магазину.

Як відомо, в «ЛНР» загострилася боротьба за владу між Ігорем Плотницьким і «головою МВС» незаконної «республіки» Ігорем Корнетом, який відмовився визнати свою відставку.

У вівторок, 21 листопада, центр Луганська був оточений озброєними людьми, а сам Плотницкий нібито втік до Росії. 22 листопада інформація про втечу була спростована.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: