Плотницкий знайшов притулок у РФ – ЗМІ

Читать на русском
Голова самопроголошеної Луганській народної республіки Ігор Плотницкий втік до Російської Федерації.
Игор Плотницький

Голова самопроголошеної «Луганській народної республіки» Ігор Плотницкий втік до Російської Федерації.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомив російський бойовик, що воює на Донбасі, Олександр Жучковскій в своєму Telegram-каналі.

Головний терорист Плотницький не втрачає надії приєднати «ЛНР» до складу РосіїСепаратист Плотницький: з самого початку стояло питання, щоб відразу піти шляхами Криму, щоб ми увійшли до складу Російської Федерації, але вийшло трішечки по-іншому.

«За останньою інформацією Плотницкий, втративши контроль над ситуацією, поїхав в РФ. Можливо, вже не повернеться. Є великі сумніви, що в Москві залишилися люди, які зможуть його витягнути», - йдеться в повідомленні.

Перед цим Жучковскій писав, що Плотницького «вирішено прибирати», але «фігурант сильно впирається». При цьому він зазначив, що «дотискати планується аж до (при необхідності) крайніх заходів».

Як повідомлялося, у вівторок увечері, 21 листопада, з'явилася інформація, що в центр окупованого проросійськими бойовиками Луганська входить колона військової техніки.

Як повідомлялося, бойовики незаконних збройних формувань з початку доби 21 листопада 6 разів обстріляли позиції сил АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: