Луганськ: «екс-міністр внутрішіх справ ЛНР» готовий воювати за посаду – відео

Читать на русском
Центр окупованого Луганська заблокували люди у військовій формі з автоматами. Екс-голова МВС Ігор Корнет забарикадувався в будівлі МВС, яку оточили бойовики, лояльні до Плотницького.

У вівторок, 21 листопада, центр окупованого Луганська заблокували люди у військовій формі з автоматами та бронетранспортером.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє один із сепаратистських каналів.

Відзначається, що люди в балаклавах та з автоматами оточили адміністративні будівлі, зокрема будівлю так званого «МВС ЛНР», і перекрили прохід і проїзд вулицями. На прохання розповісти, що відбувається, люди у військовій формі або нічого не відповідають, або говорять: «Без коментарів», або називають свої дії «плановими навчаннями».

Керівник Центру взаємодії з громадськістю сепаратистського «МВС» Сергій Колесников не зміг прокоментувати факт оточення центральних вулиць.

ГТРК ЛНР.Вооруженные люди в центре Луганска. 21 ноября 2017.ГТРК ЛНР

Він також не прокоментував інформацію про проведення планових навчань підрозділів.

«У Луганську під «управління МВС» підігнали БТР, будівлю оточили озброєні люди, деякі – з ручними гранатометами. Схоже, Корнет вирішив «оскаржити рішення суду» про звільнення з посади міністра. Тепер головне, щоб у процесі «подання апеляції» не постраждали мешканці навколишніх будинків. Ці войнушки відбуваються в самому центрі міста», – повідомив кореспондент «Радіо Свобода» Андрій Діхтяренко в Facebook.

Зміна ватажків «ДНР» та «ЛНР»: чому в Кремлі задумали прибрати Захарченка й ПлотницькогоЗМІ вже не вперше повідомляють про те, що Кремль розглядає варіанти заміни ватажків ДНР та ЛНР Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького. Із чим це пов'язано, розбиралися експерти.

Як повідомляє луганський сайт 0642.ua, «екс-міністр внутрішніх справ» Ігор Корнет забарикадувався в будівлі, яку оточили бойовики, лояльні до Плотницького.

Також озброєні люди взяли під контроль будівлю Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення та будівлю «адміністративного суду ЛНР».

Разом із тим, як повідомляється на сайті ватажка луганських сепаратистів Ігоря Плотницького, 20 листопада він відсторонив від посади «міністра внутрішніх справ» Ігоря Корнета в зв'язку з відкриттям щодо останнього кримінальної справи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: