Відставка Гонтаревої: Рабінович не втомлюється обіцяти «мітинги під НБУ»

Читать на русском
У вересні Рабінович запевнив, що мітинг партії За життя під Нацбанком триватиме доти, доки не будуть виконані всі її вимоги.

Народний депутат Вадим Рабінович, член фракції «Опозиційного блоку», який обіцяв тримати мітинг під НБУ доти, доки його голова Валерія Гонтарева не сяде за ґрати, забув про це вже на початку жовтня.

«Слово і Діло» нагадує, що у вересні Рабінович запевнив: мітинг партії «За життя» під Нацбанком триватиме до переможного кінця.

Вадим РабіновичНародний депутат України
Рабінович заявив, що мітинг під НБУ буде тривати доти, доки Гонтарева не сяде за ґратиСказано 7 вересня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

За місяць після заяви Вадима Рабіновича наші кореспонденти двічі перевірили її виконання. Виявилося, що станом на початок жовтня 2017 року, 3 та 5 числа, жодної протестної акції під прапорами партії «За життя» не відбувалося.

Зазначимо, що невдовзі Рабінович знову спробував розіграти карту з відставкою Гонтаревої, погрожуючи встановити наметове містечко, якщо Нацбанк не «позбавлять голови» до 23 жовтня.

Проте станом на 31 жовтня 2017 року питання відставки голови Нацбанку не було включене до порядку денного й не виносилося на голосування Верховної Ради.

Але й на цьому Рабінович не зупинився і вже 12 листопада вчергове пообіцяв розпочати акцію протесту під НБУ, якщо до 1 грудня цього року не звільнять Гонтареву.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: