Рабінович попередив, що в Одесі готуються провокації

Читать на русском
Народний депутат Вадим Рабінович закликав правоохоронців бути пильними і не допустити провокацій в Одесі на початку травня.
Вадим Рабінович

Народний депутат Вадим Рабинович попередив, що в Одесі на травневі свята знову готуються провокації.

Про це передає «112 Україна», пише «Слово і Діло».

«За наявними у мене даними - і це дуже серйозні дані, - величезні гроші виділені на те, щоб дестабілізувати ситуацію в Одесі 2 травня та 9 травня. Туди поїдуть спеціальні емісари, будуть оплачувати ці провокації молодим людям з різних сторін, щоб створити ілюзію конфлікту - і скористатися цією ситуацією», - заявив нардеп.

За даними Вадима Рабиновича, для цього виділені значні кошти. «Мова йде про величезні суми, приблизно, як кажуть, до 27 мільйонів гривень виділяється для роздачі різного роду провокаторам», - підкреслив народний депутат.

Лідер партії «За життя» закликав правоохоронців вжити термінових заходів. «Я прошу вважати сказане мною з екрану офіційним депутатським зверненням до правоохоронних органів країни: не можна допустити таких речей в Одесі, приймайте термінових заходів. Правоохоронців така інформація напередодні травневих свят повинна цікавити в першу чергу», - резюмував Рабинович.

Як повідомлялося, брату екс-губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі Давиду Саакашвілі скасовано дозвіл на проживання в Україні. Про це Міхеїл Саакашвілі повідомив на своїй сторінці в Facebook.

10 квітня в Одесі біля пам'ятника Невідомому матросу в парку Шевченка відбулися сутички, в результаті яких поліція затримала понад 20 людей, більшість з яких є проукраїнськими активістами.

1 лютого 2017 року народний депутат України Вадим Рабінович пообіцяв, що у найближчі неділі подасть законопроект про кримінальну відповідальність за невиконання передвиборних обіцянок та втілив свої слова в життя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: