Збір підписів за розпуск Ради: ентузіазму Рабіновича не вистачило й на два тижні

Читать на русском
Ще два тижні тому Рабінович обіцяв розповідати про кожен підпис за розпуск парламенту, а тепер розповідає, що в нього немає цієї інформації.
Вадим РабіновичФото з відкритих джерел

Народний депутат Вадим Рабінович відзначився черговою гучною обіцянкою, яку не зміг виконати: замість того, щоб розповідати про кожен підпис колег із парламенту за розпуск Верховної Ради, він радить звертатися до Євгенія Мураєва.

7 вересня Рабінович на камеру заявив, що цей парламент потрібно розпускати, й збір підписів за це невдовзі розпочнеться, нагадує «Слово і Діло». Зі свого боку депутат пообіцяв щодня публікувати звіт про те, хто з нардепів долучився до цієї вимоги.

Тоді Рабінович стверджував, що Верховна Рада змушена буде піти у відставку, якщо таких підписів назбирається більш ніж третина.

18 вересня журналісти запитали Рабіновича, як ідуть справи зі збором підписів, і він відповів, що не володіє цією інформацією. Звертатися щодо неї він порадив до свого колеги й соратника Євгенія Мураєва.

Оскільки Рабінович не лише не оприлюднював дані про успіхи зі збором підписів за розпуск Ради, але й не зміг їх надати на вимогу журналістів, «Слово і Діло» надає цій обіцянці статус «не виконано».

Таким чином, він збільшив свій «доробок» із невиконаних обіцянок до 42% від загальної кількості.

До слова, в його колеги Мураєва невиконаних обіцянок вдвічі менше (у відсотковому співвідношенні). 12 вересня він дійсно заявляв про збір підписів за розпуск Верховної Ради. А ще в нього зі статусом «у процесі» зафіксована обіцянка почати збір підписів за закон про імпічмент президента.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: