Стало відомо, коли у Франції представлять новий склад уряду

Читать на русском
У Франції представлять оновлений склад уряду не раніше середини наступного тижня. Затримка пов'язана з перевіркою фінансового стану потенційних нових членів уряду.

У Франції представлять оновлений склад уряду не раніше середини наступного тижня.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє AFP.

Україна і Франція домовилися спільно досліджувати АрктикуУкраїнські вчені зможуть долучитися до проведення досліджень на французьких антарктичних і субантарктичних станціях.

«Перестановки в уряді будуть оголошені саме раніше в середу вранці», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що затримка пов'язана з «перевіркою фінансового стану потенційних нових членів уряду», оскільки Еммануель Макрон зі своїми соратниками пам'ятає про численні грошових скандалах в попередніх складах французького кабінету.

Раніше офіційний представник уряду Франції Крістоф Кастанер оголосив, що перестановки в кабінеті будуть затверджені «у вівторок протягом дня». Необхідність внести зміни до його складу виникла після того, як в суботу сам Кастанер був обраний главою правлячої партії «Республіка на марші».

Як повідомлялося, дві найбільші профспілки Франції четвертий раз за осінь проводять протести по всій країні проти президента Еммануеля Макрона і його реформ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: