Франція оцінила збиток від урагану «Ірма»

Читать на русском
Державна страхова компанія Франції CCR оцінила збиток, який завдав ураган «Ірма» французьким територіям у Карибському басейні.

Державна страхова компанія Франції CCR оцінила збиток, який завдав ураган «Ірма» французьким територіям у Карибському басейні.

На острові Сен-Бартелемі та французькій частині острова Сен-Мартен руйнування оцінюються у більш ніж 200 мільйонів євро, пише «Слово і Діло».

За словами міністра заморських територій Анник Жирарден, пріоритетне завдання влади - надати медичну допомогу і забезпечити населення водою та продуктами. На другому місці громадський порядок, вказала вона. Міністр засудила випадки мародерства, які їй довелося спостерігати під час обльоту постраждалих територій. Раніше очевидці вже доповідали про грабежі і випадки розкрадання майна на французьких островах після урагану.

Франція відправить 400 поліцейських на свої постраждалі території, повідомила Жерард. У той же час, міністр юстиції Ніколь Беллубе заявила в ефірі французького каналу RTL, що на Сен-Мартен відряджений представник прокуроратури Франції.

Нагадаємо, ураган Ірма, який вважається найпотужнішим за останнє десятиліття ураганом в Атлантиці, вже забрав перші життя.

Раніше повідомлялося, що в США зростає кількість жертв урагану «Харві».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: