У Кабміні розглянуть законопроект про виробництво зброї

Читать на русском
На засіданні 22 листопада Кабінет міністрів має намір розглянути законопроект про створення та виробництві озброєнь, військової та спеціальної техніки.

На засіданні 22 листопада Кабінет міністрів має намір розглянути законопроект про створення та виробництві озброєнь, військової та спеціальної техніки.

Ка інформує «Слово і Діло», відповідна повістка дня опублікована на сайті уряду.

До яких країн Україна експортує зброю?Аналітики Слова і Діла розібралися, яку частку тримає Україна в світовому експорті озброєнь та до яких країн їх поставляє.

Згідно з порядком денним, також уряд розгляне зміни до Державної цільової оборонної програми будівництва кораблів класу «корвет». Крім того, заплановано розгляд проектів постанов про зміну порядку проведення конкурсу на право оренди державного майна; про затвердження угоди про створення Спільної міжурядової комісії з торговельно-економічного співробітництва між Україною та Афганістаном; про затвердження порядку розпорядження майном «Укрзалізниці».

Також на засіданні розглянуть перетворення держпідприємства НЕК «Укренерго» на приватне акціонерне товариство, виділення коштів на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації на магістральному газопроводі «Луганськ-Лисичанськ-Рубіжне».

Як повідомлялося, на зустрічі з єврокомісаром Йоханнесом Ханом прем'єр-міністр України Володимир Гройсман закликав Євросоюз допомогти з реалізацією низки реформ.

Раніше стало відомо, яку допомогу виділить ЄС Донбасу в 2018 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: