Нардеп викрив Ляшка на брехні

Читать на русском

Голова Радикальної партії Олег Ляшко збрехав, що вигравав у лотерею. Про це стверджує депутат Сергій Каплін на своїй сторінці в Facebook, виклавши відповідь Національної лотереї.
Олег Ляшко

Голова Радикальної партії України Олег Ляшко збрехав, що вигравав у лотерею.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це заявив депутат Сергій Каплін на своїй сторінці в Facebook, виклавши відповідь «Національної лотереї».

Ляшко розповів, про що вночі сперечався з ГройсманомЛяшко повідомив, що пізно ввечері 14 листопада говорив із прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом про збільшення мінімальної зарплати в проекті бюджету на 2018 рік.

«Станом на 9 листопада Олег Ляшко не звертався за виграшем до жодного з офісів «Української національної лотереї». При цьому задекларував потрійну удачу у вигляді півмільйона гривень, до повідомлення про суттєві зміни в майновому стані зміни внесені ще 24 жовтня. Звідки ж гроші, які головний «радикал» називає виграшем?», – написав Каплін.

При цьому парламентар зазначив, що перевіряти «азартну угоду» Ляшка в НАЗК вирішили лише наступного року, «щоб радикальний щасливчик встиг заховати всі кінці у воду».

У зв'язку з відповіддю «Української національної лотереї» Каплін повторно звернувся до Нацагентства з питань запобігання корупції, щоб там негайно, враховуючи факти, взялися перевіряти декларацію Ляшка, а також повідомили про нові факти для розслідування незаконного збагачення лідера РПЛ, яке проводить НАБУ.

Нагадаємо, раніше в «Національній лотереї» відмовилися коментувати надзвичайні виграші Ляшка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: