Названо найнебезпечніші країни для туристів у 2018 році

Читать на русском
Міжнародна організація International SOS, яка займається безпекою туристів в світі склала список найнебезпечніших країн для подорожей.

Міжнародна організація International SOS, яка займається безпекою туристів в світі, створила карту найнебезпечніших країн в 2018 році, до списку якої потрапила й Україна, яка в останній період зіштовхнулась зі зростанням кількості терактів.

Про це повідомляє прес-служба організації, пише «Слово і Діло».

У числі найбільш небезпечних країн опинилися Сирія, Лівія, Ємен, Сомалі, Центральноафриканська Республіка, Ірак, Афганістан, Гвінея-Бісау, Бурунді.

Вони позначені символом «Е», який позначає «екстремальний рівень ризику».

При цьому, уточнюється, що в країнах є різні рівні ризиків.

Наприклад, Мексика, Єгипет, Індія і Україна є прикладами «середніх» рейтингів ризику подорожей, які мають більш високий рейтинг ризику в конкретних регіонах в цій країні.

Статистика найгучніших замахів і вбивств в Україні за 2016-2017 рокиСлово і Діло згадало гучні вбивства і замаху не життя відомих чиновників, політиків і громадських діячів України, які відбулися за останні два роки.

Нагадаємо, в МЗС не радять українцям відвідувати Єгипет. Зокрема, це стосується відвідування північного узбережжя Єгипту, курортних міст Хургада, Ель-Гуна, Сафага, Затоки Макаді і Затоки Сома), а також південної частини Синайського півострова (курорти міст Шарм-ель-Шейх, Дахаб, Таба).

Застереження викликані суттєвою активізацією на території Єгипту радикальних терористичних угруповань, включаючи ІДІЛ.

Як повідомлялося, Україна посіла 17 місце в світовому рейтингу за рівнем тероризму.

Статистика найгучніших замахів і вбивств в Україні за 2016-2017 роки - за посиланням.

Раніше, аналітики порталу розповіли в які країни українці можуть їздити без віз.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: