Гройсман привітав працівників гідрометеорологічної служби

Читать на русском
Володимир Гройсман від імені уряду і від себе особисто 19 листопада привітав працівників гідрометеорологічної служби з нагоди професійного свята.

Володимир Гройсман від імені уряду і від себе особисто 19 листопада привітав працівників гідрометеорологічної служби з нагоди професійного свята.

Про це повідомляє прес-служба уряду, пише «Слово і Діло».

«Українська гідрометеорологічна служба має давні традиції. Заснована майже століття тому, вона завжди крокувала в ногу з часом, використовуючи нові технології і застосовуючи передові знання. Діяльність фахівців гідрометеослужби має важливе значення для суспільства», - повідомляє прес-служба.

Також Гройсман зазначив, що прогнози синоптиків є незамінними в ході планування посівних кампаніях і збиральної, в авіагалузі і морської навігації, на будівництві та інших сезонних роботах, особливо важливе значення вони грають в повсякденному житті людини. Від якісної та ефективної роботи гідрометеослужби залежить ефективність багатьох галузей народного господарства.

«Висловлюю подяку за сумлінне служіння улюбленій справі. Бажаю всім працівникам міцного здоров'я і професійного зростання, благополуччя і сонячного неба без природних і життєвих катаклізмів», - додав прем'єр.

Раніше Гройсман розповів, про що домовився з помічником держсекретаря США.

Також відзначимо, що прем'єр попросив допомоги ЄС з реалізацією реформ в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: