Обіцяний Поляковим ремонт лікарні в Умані обмежився двома відділеннями

Читать на русском
Народний депутат Максим Поляков обіцяв щороку відкривати по оновленому відділенню уманської міської лікарні, але в 2017 році йому це не вдалося.
Максим ПоляковФото з відкритих джерел

Опальний депутат «Народного фронту» Максим Поляков не впорався з обіцянкою щорічно відкривати в Умані по одному відремонтованому відділенню міської лікарні.

Про це за результатами перевірки відповідної обіцянки, зафіксованої в лютому 2016 року, повідомляє «Слово і Діло».

«Для подальшого функціонування медичного закладу необхідно зробити капітальний ремонт і завезти більш сучасне обладнання. Нещодавно закінчили реконструкцію приймального відділення Уманської міської лікарні. Після реалізації цього проекту зможемо продовжувати. Щорічно будемо відкривати нове відділення заново. За п'ять-сім років піднімемо нашу лікарню на новий рівень», – урочисто пообіцяв Поляков на зустрічі з радником Міністерства закордонних справ Ізраїлю з питань охорони здоров'я Йоссефом Барацом.

І дійсно, в червні 2016 року за сприяння нардепа в Уманській міській лікарні відкрилося оновлене реанімаційне відділення.

Однак цього року повторити позитивний досвід 2016-го Полякову не вдалося. 30 червня у відповіді на запит «Слова і Діла» Поляков написав, що сприяння у відкритті на базі Уманської міської лікарні діагностичного онкоцентру поки тільки в планах.

У жовтні депутат навіть з'їздив до Ізраїлю, після чого відзвітував про переговори щодо постачання в Умань медичного обладнання та зниження вартості лікування онкохворих дітей. Наскільки правдиві ці заяви, ми зможемо оцінити лише за фактом, але поки зрозуміло, що з обіцянкою щороку відкривати по одному відремонтованому відділенню міської лікарні в Умані Поляков явно не справляється.

Тож на цю мить ця обіцянка отримує статус «не виконано». Як і ще 7 його зобов'язань. У рейтингу відповідальності парламенту Поляков наразі на 81-му місці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: