Квартира на Печерську майже за 17 мільйонів: чим володіє дружина генпрокурора

Читать на русском

Народний депутат, дружина генерального прокурора Ірина Луценко володіє елітною нерухомістю в центрі Києва.

Народний депутат Ірина Луценко, дружина генпрокурора Юрія Луценка, щодо якого НАБУ відкрило кримінальне провадження за фактом незаконного збагачення, володіє елітною нерухомістю в центрі Києва.

Як вдалося з'ясувати «Слово і Ділу», це чотирикімнатна квартира на Печерську.

Згідно з даними Єдиного реєстру нерухомого майна, житло Ірини Луценко розташоване на вул. Старонаводницькій. Площа квартири – 181 кв. м. За інформацією порталів продажу нерухомості, квадратний метр у будинку родини Луценка коштує близько $3500. Виходить, що квартира народного депутата потягне на $633 500, або на 16,9 млн грн за актуальним на 17 листопада курсу 26,7 грн за $1.

Відзначимо, що це житло нардеп внесла в дані свіжої декларації. У документі зазначено, що на момент придбання квартира коштувала 6 308 230 грн.   Нагадаємо, сам Юрій Луценко, коментуючи факт відкриття проти себе кримінального провадження, зазначив, що спокійно ставиться до цієї обставини.

«Якщо не помиляюся, це вже п'яте чи шосте, може й більше, кримінальне провадження, яке має стосунок до мене. Знаю, що деякі закриті через відсутність складу злочину, деякі розслідуються, й це нормально. Ненормальним є ажіотаж навколо цього», – заявив він.

Раніше Луценко розповів, коли розпочне роботу Державне бюро розслідувань.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: