Квартира за 32 мільйони: чим володіє в Києві співачка Ані Лорак

Читать на русском

Скандальна співачка Ані Лорак все ще володіє елітної квартирою в Києві за 1,2 мільйона доларів.
Лорак на сцені 14 листопада 2017 року

Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка так і не відмовилася від своїх виступів на території РФ, володіє шикарними апартаментами в Києві.

Як вдалося з'ясувати «Слову і Ділу», квартира співачки розташована на Голосіївському проспекті (колишній проспект 40-річчя Жовтня).

Згідно з даними Єдиного реєстру нерухомості майна, площа квартири, а точніше, двох суміщених квартир, становить 394,1 кв. м. В апартаментах чотири спальні на 109,6 житлових квадратів. Житло розташоване в елітному ЖК «Парк Авеню», де під'їзди оздоблені мармуром, є цілодобове відеоспостереження, охорона, закритий двір, власні супермаркет, спортклуб і спа. За інформацією сайтів продажу нерухомості, квадратний метр (квартири з ремонтом) тут коштує близько $3 тисяч. Тобто житло Лорак потягне приблизно на $1,2 млн або більш ныж 32 млн грн за актуальним курсом 26,8 грн за $1.

Нагадаємо, в Україні розгорівся скандал через несподіваний візит Ані Лорак до Києва. Співачка виступила 14 листопада в Палаці «Україна» – Лорак запросили на концерт, присвячений 15-річчю Freedom Ballet, яким керує Олена Коляденко. Цікаво, що на афішах ім'я співачки не було вказане. На одній сцені з Ані Лорак у Палаці «Україна» виступали Наталія Могилевська, Віра Брежнєва, Злата Огневич та інші.

Зазначимо, що останній концерт Ані Лорак в Україні відбувся три роки тому й супроводжувався масовими протестами через те, що співачка виступає з концертами в РФ. З того часу співачка не з'являлася на території нашої держави.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: